Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden

maag-darm-leverarts (0,6 – 1 fte)

Standplaats en locatie
Leeuwarden

De Maatschap MDL Friesland is per 1-1-2023 opgericht en betreft een maatschap van de MDL-vakgroepen van het MCL, Tjongerschans Heerenveen (TSH) en het Antonius Ziekenhuis Sneek (AZS).  We zijn voor het MSB VCL (MCL) op zoek naar een

maag-darm-leverarts (0,6-1,0 fte)

Onze vakgroepen bestaan momenteel uit 13 MDL-artsen en een internist met MDL-aandachtsgebied. Het MCL behoort tot de STZ-ziekenhuizen en is een regionaal verwijscentrum  voor de complexe zorg in Friesland op het gebied van inflammatoire darmziekten, oncologie, voeding, neurogastro-enterologie, hepatologie en  advanced endoscopy. AZS en TSH zijn regionale ziekenhuizen waar basis MDL-zorg in de volle breedte geboden wordt. Door onze samenwerking willen we de juiste zorg op de juiste plek en door de juiste zorgverlener optimaliseren.

Wij bieden een  plek in een dynamische fusiemaatschap. Het betreft een vacature met als hoofdlocatie MCL. Na een jaar dienstverband vindt in principe, bij wederzijdse wens, toetreding tot de maatschap plaats middels een in- en uitverdienregeling.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze nieuwe collega om ons team te versterken  De voorkeur gaat uit naar een allround MDL-arts met bij voorkeur interesse in IBD, maar ook specialisatie in een ander aandachtsgebied is bespreekbaar. 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vooraf een keer een dag meelopen is uiteraard mogelijk.

Informatie

Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij mevrouw S. Corporaal (MCL, via 058-2866950) en de heer H. Lubbinge (TSH, via telefoonnummer 0513-685258), MDL-artsen.

Zie https://msbvcl.nl voor informatie over het MSB VCL, https://msbtjongerschans voor informatie over MSB Tjongerschans en www.mcl.nl en www.tjongerschans.nl voor algemene informatie over de ziekenhuizen.

Sollicitatie

Een sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je richten aan:

MSB VCL, via e-mail: msbvcl-bureau@mcl.nl, maar bij voorkeur via de button op de website van het MCL: https://werkenbijmcl.nl/vacatures

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.