Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden

researchmedewerker / doktersassistent (0,4 fte)

Het MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden is voor de maatschap reumatologie op zoek naar een

researchmedewerker / doktersassistent (0,4 fte)

Op de polikliniek reumatologie worden mensen met reumatische aandoeningen behandeld en begeleid. Daarnaast bieden wij patiënten ook de mogelijkheid om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek. Dit is een lange traditie, waarbij het huidige onderzoeksteam bestaat uit een researchmedewerker, een researchverpleegkundige, een arts-onderzoeker en een reumatoloog.

De functie

Je bent betrokken bij de uitvoering van klinisch wetenschappelijk onderzoek.

De functie beslaat zowel de coördinatie als het uitvoeren van de onderzoeken/studies in teamverband. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het inplannen van studievisites en het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers. Verder verricht je metingen (vragenlijsten, vitale parameters, gewrichtsonderzoek), je regelt bloedafname en inventariseert o.a. ook medicatiegebruik en bijwerkingen. Ook zorg je voor de correcte invoer van gegevens en de administratieve afhandeling.

Andere taken in deze functie zijn het geven van voorlichting, begeleiding, instructie en educatie met betrekking tot de diverse studies, hierbij rekening houdend met de gebruikte medicatie en de voorgeschiedenis van de patiënten.

Profiel

Je hebt recente werkervaring binnen de reumatologie of een aanpalend specialisme.

Je hebt bij voorkeur ervaring met het houden van een zelfstandig spreekuur en kunt een prettige sfeer creëren waarin mensen zich veilig voelen.

Daarnaast heb je kennis van wet- en regelgeving rondom klinisch wetenschappelijk onderzoek of je bent bereid je daarin te scholen.

Je bent in staat om zelfstandig te werken maar ook in (multidisciplinair) teamverband kom je goed tot je recht.

Als professional kun je goed omgaan met de chronisch zieke mens en beschik je over uitstekende communicatieve eigenschappen; je weet anderen te enthousiasmeren en mee te krijgen met jouw plannen.

Je hebt een opleiding tot doktersassistent, medisch analist of een gelijkwaardige zorgopleiding afgerond.

Wat bieden wij?

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid van een vast dienstverband in de toekomst. Het aantal contracturen bedraagt 16 uur per week. Salariëring is gebaseerd op ervaring in FWG 35 van de cao Ziekenhuizen.

Informatie

Je kunt meer informatie over deze functie inwinnen bij dr. R. Bos, reumatoloog, mevr. W. Venema, onderzoeksverpleegkundige/reumaconsulente of mevr. drs. F. Reimann, arts reumatologie, tel. (058)286 6104.

Zie www.msbvcl.nl voor informatie over het MSB VCL en www.mcl.nl voor algemene informatie over het ziekenhuis.

Sollicitatie

Herken jij je in het beschreven profiel en heeft de functie je interesse gewekt? Dan ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 1 december 2023.

Je kunt het richten aan:

MSB VCL, via e-mail: msbvcl-bureau@mcl.nl maar bij voorkeur via de sollicitatiebutton op de website van MCL: https://www.werkenbijmcl.nl