Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden

twee neurologen (1,5 – 2,0 fte)

Wegens uitbreiding van de praktijk is de vakgroep neurologie op zoek naar

twee neurologen  (1,5-2,0 fte)

De praktijk

De afdeling neurologie beschikt over 25 bedden, inclusief 16 stroke-unit bedden. De vakgroep neurologie bestaat uit 15 neurologen, 8 ANIOS en 4 verpleegkundig specialisten (VS). Wij oefenen het vak in de volle breedte uit, met verdieping in verschillende aandachtsgebieden: bewegingsstoornissen en dementie, KNF en slaapgeneeskunde, vasculaire neurologie, MS, neuro-oncologie, en neuromusculaire aandoeningen. Er is een samenwerking met Sionsberg Netwerk Ziekenhuis Dokkum waarbij op locatie spreekuren worden verricht. Er worden coassistenten en semiartsen opgeleid vanuit het Universitair Medisch Centrum Groningen en VS’en/PA’s vanuit de Hanzehogeschool Groningen. Tevens wordt geparticipeerd in de opleiding tot SEH-arts, psychiater en geriater en bieden wij etalagestages aan in het kader van de opleiding neurologie. Tenslotte heeft de afdeling volledige erkenning voor de opleiding tot KNF-laborant. De vakgroep kenmerkt zich door collegialiteit, ambitie en een constructieve werksfeer en biedt een prettig opleidingsklimaat in een goed georganiseerde kliniek.

Profiel

Je hebt de opleiding tot neuroloog afgerond of rondt deze binnenkort af en bent op zoek naar een uitdagende werkplek in een collegiale en opleidingsgerichte omgeving. Wij zoeken ambitieuze teamspelers met goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor, die zich met overtuiging voor de neurologische zorg in ons ziekenhuis willen inzetten. Het hebben of ontwikkelen van één van de alhier aanwezige aandachtsgebieden, met name bewegingsstoornissen en dementie, strekt tot aanbeveling. Ook heb je affiniteit met het geven van onderwijs.

Ons aanbod

Het betreft in eerste instantie een dienstverband met het MSB VCL voor de duur van 1 jaar volgens de arbeidsvoorwaarden op basis van de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS). Bij wederzijds welbevinden kan het dienstverband verlengd worden en in de toekomst is de verwachting dat er ruimte ontstaat voor toetreding tot de maatschap.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frank van Rooij, neuroloog en voorzitter van de vakgroep neurologie (frank.van.rooij@mcl.nl, 058-2863866) en Joep van der Harst, neuroloog en lid van het Dagelijks Bestuur van de vakgroep (joep.van.der.harst@mcl.nl, 058-2861955). Zij beantwoorden graag al je vragen. Een dag of dagdeel meelopen om zelf een indruk te krijgen van onze vakgroep en ons ziekenhuis wordt van harte aanbevolen.

Zie www.msbvcl.nl voor informatie over het MSB VCL en www.mcl.nl voor algemene informatie over het ziekenhuis.

Sollicitatie

Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot 1 augustus 2024 richten aan:

MSB VCL, via e-mail: msbvcl-bureau@mcl.nl, maar bij voorkeur via de sollicitatiebutton op de website van het MCL: https://www.werkenbijmcl.nl