Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden

internist vasculaire geneeskunde / endocrinologie (0,8 fte)

Het MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden is namens het Internisten Collectief Friesland van 1 oktober 2024 tot 1 januari 2026 op zoek naar een

internist met aandachtsgebied vasculaire geneeskunde / endocrinologie

(0,8 fte)

De internisten in de Friese ziekenhuizen in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek zijn

per 1 januari 2023 gefuseerd tot het Internisten Collectief Friesland ( ICF).

Het Internisten Collectief bestaat op dit moment uit 45 internisten, waaronder 8 vasculair geneeskundigen en 8 endocrinologen verdeeld over de 4 locaties.
Binnen Friesland levert het ICF internistische zorg over de volle breedte van het vak.


We zoeken een internist die zorg kan leveren op het gebied van vasculaire geneeskunde, endocrinologie en algemene interne geneeskunde, waarbij gewerkt zal worden op twee locaties.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste internist die binnen ons Collectief komt werken.

Wij zoeken een teamspeler, die voor de gehele internistische zorg in de regio van toegevoegde waarde is.  Communicatieve vaardigheden en oog voor alle facetten van samenwerking zijn een vereiste.

In deze functie participeert u in de poliklinische en klinische zorg. Poliklinisch betreft dit met name zorg voor de vasculaire en endocrinologische patiëntenpopulatie.

Ook internisten met een ander profiel, maar met affiniteit voor de vasculaire / endocrinologische zorg worden uitgenodigd te solliciteren.

Informatie

U kunt meer informatie over deze functie inwinnen bij dr. Ilse M. Schrover (058-2866011) en Marjan Zwiers, (0512-588252), internist- vasculair geneeskundigen en leden regiobestuur of per e-mail via regiobestuurinternisten@mcl.nl.

Sollicitatie

Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kunt u tot 15 juli 2024 richten aan:

MSB VCL, via e-mail: msbvcl-bureau@mcl.nl, maar bij voorkeur via de sollicitatiebutton op de website van het MCL: https://www.werkenbijmcl.nl